Care sunt cele mai bune joburi platite?

Intrebare

Care sunt cele mai bune joburi platite? Ma intereseaza sa stiu date si statistici cat mai recente din Romania. Eventual, poate si din strainatate. Care sunt cele mai bine platite joburi?

3.00 avg. rating (66% score) - 3 votes
3 ani 3 Raspunsuri
Intrebare pusa de Gabriel

Raspunsuri ( 3 )

 1. Victor

  Controlor de trafic aerian: trebuie sa stii fluent limba engleza, sa lucrezi bine cu cifrele si ai capacitatea de a indeplini simultan mai multe sarcini. Salariul unui controlor de trafic aerian cu experienta poate sa ajunga si la 5.000 de euro pe luna.

  Grefier: meseria de grefier face parte din categoria personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea. Un absolvent al Scolii Nationale de Grefieri, grefier cu studii superioare juridice, repartizat la o judecatorie sau parchet de pe langa judecatorie, are, la debutul in profesie, un salariu net de aproximativ 2.200 lei, iar un prim-grefier de la o curte de apel sau parchet de pe langa curtea de apel poate avea un salariu net de aproximativ 4.000 lei.

  Inginer topograf: pentru a deveni topograf, puteti urma o facultate de constructii sau de geodezie, unde pot fi insu­si­te cunostinte din mai multe dis­ci­pline. Salariul porneste de la 2.000 de lei.

  Ingineri tehnicieni aparatura medicala: aparatura medicala este foarte scumpa, la fel si mentenanta si reparatia ei. O cariera in domeniu poate fi extrem de banoasa, daca esti priceput. Salariul poate ajunge la 3.000 lei net.

  Auditor intern: auditul este o meserie in care salariul ajunge usor la 1.000 de euro. Aproximativ 80% dintre managerii de top din banci provin de la departamentul de audit. Auditorul intern este cel care apreciaza daca firma se comporta cu responsabilitate in relatiile sale cu ceilalti membri ai comunitatii. El este singurul specialist dintr-o companie care poate face analize in toate domeniile si ajuta consiliul de administratie sa-si faca o imagine corecta asupra intregii afaceri.

 2. Cristian

  Printre cele mai bine platite locuri de munca si profesii sunt cele in servicii IT, domeniul bancar, extractia petrolului si a gazelor naturale, in industria grea si in asigurari.

 3. Cele mai bine platite joburi supa parerea mea sunt: finantele, it-ul, medicii (salar si atentii). Nici cu profesorii, nu mi-e rusine.

Lasa un raspuns

Captcha Click pe imagine pentru actualizare cod verificare.

Poti folosi aceste taguri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>