Care sunt cele mai bune geamuri termopan?

Intrebare

Care sunt cele mai bune geamuri termopan? Am nevoie de 3 geamuri termopane si o usa. Initial vroiam sa aleg Gealan, dar din cate am inteles de la un prieten nu mai sunt asa bune ca odinioara. Unul din geamuri vine cu bolta, deci sa fie un producator care realizeaza forme la comanda. Avand in vedere ca am nevoie pentru exterior, vreau sa fie izolate bine, sa se pastreze caldura si sa nu transpire. Ce firme de tamplarie PVC credeti ca este mai buna si cat de mari sunt costurile?

5.00 avg. rating (97% score) - 4 votes
3 ani 4 Raspunsuri
Intrebare pusa de Anonim

Raspunsuri ( 4 )

  1. Parerile difera in functie de persoana si de buget. cele mai bune sunt Salamander, Rehau, Veka, Schuco. Toti producatorii pot realiza usi, ferestre cu bolta si arcade. Recomand tamplaria pvc Schuco pentru ca face o izolare termica si fonica buna, iar intr-un timp relativ scurt costul tamplarie se recupereaza prin sumele care sunt platite la furnizorii de caldura.

  2. Victor

    Si eu iti recomand Schuco, calitate nemteasca! Mi-am pus anult trecut si sunt foarte multumit. Poti cere o oferta de pret sunand la firme, numar telefon 0727742735.

  3. Cristian

    Cele mai bune termopane sunt Salamander si Schuco.

  4. Probabil te referi la numarul de camere! Sau la armatura! Am auzit de tamplarie Salamander, care s-a strambat si ninge in casa. Stiu ca tamplaria pvc schuco, foloseste numai armatura de 2 mm.

Lasa un raspuns

Captcha Click pe imagine pentru actualizare cod verificare.

Poti folosi aceste taguri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>